| Ghiceste userul | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Shinamori In-traing
Numarul mesajelor : 61 Karma : Spam Warn : Warm pentru nerespectarea regulilor : Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Ghiceste userul Vin Aug 29, 2008 3:19 pm | |
| Reguli: Un user pune o mica ghicitoare sa-i zicem asa, o descriere a unui user, fara sa-i dezvaluie numele iar ceilalti trebuie sa ghiceasca cine e.Rog sa puneti niste useri care posteaza, nu care au 2-3 posturi. Deci cine vrea sa inceapa? Nu eu.... Ja ne si sper ca o sa va placa! ^_^ | |
|
| |
Mina Fresh
Numarul mesajelor : 42 Varsta : 36 Localizare : Cluj/Resita Karma : Spam Warn : Warm pentru nerespectarea regulilor : Data de inscriere : 16/08/2008
| Subiect: Re: Ghiceste userul Vin Aug 29, 2008 6:27 pm | |
| el e sa-su-ke... he's a nice guy :D e mod pe aici :D so who is it? :shock: | |
|
| |
Kid Fresh
Numarul mesajelor : 48 Varsta : 34 Localizare : Iasi Karma : Spam Warn : Warm pentru nerespectarea regulilor : Data de inscriere : 15/08/2008
| Subiect: Re: Ghiceste userul Lun Sept 01, 2008 12:48 pm | |
| Greu...greu...greu...chiar greu frate :)) :lol!: Banuiesc ca sunt eu...Ehhhh o vezi pe orce forum ca banala fraza ca ai plac mortaciunile =)) :lol!: | |
|
| |
Shinamori In-traing
Numarul mesajelor : 61 Karma : Spam Warn : Warm pentru nerespectarea regulilor : Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Ghiceste userul Lun Sept 01, 2008 11:35 pm | |
| Cred ca e Lina Inverse,ea e inebunita dupa mortaciuni.Si eu umpic..dinc auza ei bien intales :geek: E foarte de treaba,adora animeul digimon si a luat ban pe NMA. :lol!: | |
|
| |
iVeemon Fresh
Numarul mesajelor : 59 Varsta : 28 Localizare : Digital World Karma : Spam Warn : Warm pentru nerespectarea regulilor : Pet : Data de inscriere : 14/08/2008
| Subiect: Re: Ghiceste userul Mar Sept 02, 2008 1:54 pm | |
| Hmm.....ciudat, de cn vb sa fiu cumva eu? DA. eu is =))!
Hmm, fata asta o stiu de multi ani si.... e unpic cam de spitalul 9 si etc. Ghici cn e? | |
|
| |
Shinamori In-traing
| Subiect: Re: Ghiceste userul Mar Sept 02, 2008 3:21 pm | |
| Eu cu siguranta. My turn:E foarte de treaba,numele ei incepe cu "A" si e si froarte frumoasa.Oare cine o fi? | |
|
| |
iVeemon Fresh
Numarul mesajelor : 59 Varsta : 28 Localizare : Digital World Karma : Spam Warn : Warm pentru nerespectarea regulilor : Pet : Data de inscriere : 14/08/2008
| Subiect: Re: Ghiceste userul Mar Sept 02, 2008 3:24 pm | |
| Anna, nu? Anna fara net =))
Bon! W un user activ, desi la topicul ''raspunde printr-o intrebare'' a facut MULT spam inpreuna cu Kid. | |
|
| |
Kid Fresh
Numarul mesajelor : 48 Varsta : 34 Localizare : Iasi Karma : Spam Warn : Warm pentru nerespectarea regulilor : Data de inscriere : 15/08/2008
| Subiect: Re: Ghiceste userul Mar Sept 02, 2008 4:48 pm | |
| Veemon tuti ceara ta nu mai da nume =)) Pfff Mina...sau anna...una din astea 2 :))
Pai 1 la puterea unu rezulta ca a fost si mai este banata pe NMA...simple as you say piece of cake ;) :D | |
|
| |
iVeemon Fresh
| Subiect: Re: Ghiceste userul Vin Sept 19, 2008 10:40 am | |
| anna pitizipoank (:| E dusa, are nevoie de camasa de forta, Imi face capul calendar cu parerile ei despre forum Ia ghiciti si voi cn e | |
|
| |
HinataDya Moderator
Numarul mesajelor : 43 Varsta : 29 Localizare : Cluj Karma : Spam Warn : Warm pentru nerespectarea regulilor : Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Ghiceste userul Sam Sept 20, 2008 12:26 pm | |
| E ...Shinamori,cumva ? :D Presupun ca ea e >_>
Asa next : E un baiat super de treaba care ma face intotdeauna sa zambesc....and.....sta intr-un oras care icnepe cu litera "C" .... Foarte,foarte greu de ghicit ! :| :)) | |
|
| |
iVeemon Fresh
| Subiect: Re: Ghiceste userul Sam Sept 20, 2008 12:36 pm | |
| Oare cine ar putea fi.... Cumva Ala mikul si nebunu al carui nume de cod e iVeemon? :)) Next: Spamer de profesie: Bifat. Are warm: Bifat. E un dobitoc nesimtit: Triplu Bifat. Oare cine e? | |
|
| |
HinataDya Moderator
Numarul mesajelor : 43 Varsta : 29 Localizare : Cluj Karma : Spam Warn : Warm pentru nerespectarea regulilor : Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Ghiceste userul Sam Sept 20, 2008 12:40 pm | |
| Nimeni altul dekt Kid . :|
Next : Un user nu prea activ,al carui nume iti poate distruge calculatorul :)) | |
|
| |
ViruS Avatar Winner
Numarul mesajelor : 15 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Karma : Spam Warn : Warm pentru nerespectarea regulilor : Data de inscriere : 01/09/2008
| Subiect: Re: Ghiceste userul Sam Sept 20, 2008 10:32 pm | |
| uuuuu yeahhhh !!!!! =)) me !!! =))
un tip micutz de treaba care are probleme cu 2 fete :)) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ghiceste userul | |
| |
|
| |
| Ghiceste userul | |
|