| Aresteaza userul de mai sus | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Shinamori In-traing
Numarul mesajelor : 61 Karma : Spam Warn : Warm pentru nerespectarea regulilor : Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Aresteaza userul de mai sus Vin Aug 29, 2008 3:14 pm | |
| Iata regula jocului:In jocul acesta trebuie sa dai un motiv stupid pentru care ai aresta userul de mai sus.De exemplu 'il arestez pe X pentru ca nu este on pe mess. Astept pe cineva sa am aresteze. | |
|
| |
Mina Fresh
Numarul mesajelor : 42 Varsta : 36 Localizare : Cluj/Resita Karma : Spam Warn : Warm pentru nerespectarea regulilor : Data de inscriere : 16/08/2008
| Subiect: Re: Aresteaza userul de mai sus Vin Aug 29, 2008 6:38 pm | |
| well.. eu stiam cu banatu :-?? in fine
te arestez ptr ca iti place sakura :)) | |
|
| |
ViruS Avatar Winner
Numarul mesajelor : 15 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Karma : Spam Warn : Warm pentru nerespectarea regulilor : Data de inscriere : 01/09/2008
| Subiect: Re: Aresteaza userul de mai sus Lun Sept 01, 2008 2:17 pm | |
| te arestez pt ca esti de pe NMA [cred :))] | |
|
| |
Shinamori In-traing
Numarul mesajelor : 61 Karma : Spam Warn : Warm pentru nerespectarea regulilor : Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Aresteaza userul de mai sus Lun Sept 01, 2008 11:33 pm | |
| Te arestez pentur ca ai un sig si avat cu o masina | |
|
| |
Lina Inverse Digi-Egg
Numarul mesajelor : 10 Varsta : 32 Localizare : Zephilia Karma : Spam Warn : Warm pentru nerespectarea regulilor : Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Aresteaza userul de mai sus Joi Sept 04, 2008 7:22 pm | |
| Te arestez pentru ca ti-ai schimbat pers. pentru a 1000000-a oara | |
|
| |
Kid Fresh
Numarul mesajelor : 48 Varsta : 34 Localizare : Iasi Karma : Spam Warn : Warm pentru nerespectarea regulilor : Data de inscriere : 15/08/2008
| Subiect: Re: Aresteaza userul de mai sus Joi Sept 04, 2008 7:30 pm | |
| Te arestez pentru ca ati place mortaciunile :)) lol :affraid: :alien: :lol!: | |
|
| |
ViruS Avatar Winner
Numarul mesajelor : 15 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Karma : Spam Warn : Warm pentru nerespectarea regulilor : Data de inscriere : 01/09/2008
| Subiect: Re: Aresteaza userul de mai sus Vin Sept 05, 2008 3:05 am | |
| te arestez pt ca iti place sasuke [la parnaie cu tine >:P] =))):))) :lol!: :lol!: :lol!: | |
|
| |
kaname_anna Moderator
Numarul mesajelor : 72 Varsta : 31 Localizare : Roamina,Bucuresti Karma : Spam Warn : Warm pentru nerespectarea regulilor : Data de inscriere : 14/08/2008
| Subiect: Re: Aresteaza userul de mai sus Vin Sept 05, 2008 3:48 am | |
| Vai thu ,.,.,. Virus =))
Te arestez because esti pervers =)) LoL .. m-a prostit foamea shi somnul
Haide sa vedem cine urmeaza =)) | |
|
| |
Kid Fresh
Numarul mesajelor : 48 Varsta : 34 Localizare : Iasi Karma : Spam Warn : Warm pentru nerespectarea regulilor : Data de inscriere : 15/08/2008
| Subiect: Re: Aresteaza userul de mai sus Vin Sept 05, 2008 4:23 am | |
| :sleep: Sheez..Anna...pt ce sa te arestez eu...well...te arestez pentru ca esti prea de treaba :)) In Jail With You :twisted: | |
|
| |
kaname_anna Moderator
Numarul mesajelor : 72 Varsta : 31 Localizare : Roamina,Bucuresti Karma : Spam Warn : Warm pentru nerespectarea regulilor : Data de inscriere : 14/08/2008
| Subiect: Re: Aresteaza userul de mai sus Vin Sept 05, 2008 5:17 pm | |
| Mersi Kid . .. shi u esti foarte de treaba :D
Asa revenind la subiect :D
Kid te arestez pt. ca ... :-? ... esti mai mare decat mine cu 3-4 ani :D
Marfa topicul : )) :D:D:D | |
|
| |
Shinamori In-traing
| Subiect: Re: Aresteaza userul de mai sus Vin Sept 05, 2008 5:20 pm | |
| Anna,te arestez pentur ca iti palce jocul! :geek: | |
|
| |
kaname_anna Moderator
| Subiect: Re: Aresteaza userul de mai sus Vin Sept 05, 2008 5:31 pm | |
| offf.... my dear Shinamori ... de cand nuh am mai vb. shi noi :((
Revin .. revin ..
Te arestez pt. ca esti fata :D =)) | |
|
| |
ViruS Avatar Winner
| Subiect: Re: Aresteaza userul de mai sus Sam Sept 06, 2008 6:07 pm | |
| ana :twisted: :twisted: :twisted: ce faci ? :>
te arestez pt ca nu ai terminat inca avu pt mn =))=)) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aresteaza userul de mai sus | |
| |
|
| |
| Aresteaza userul de mai sus | |
|