Mina Fresh
Numarul mesajelor : 42 Varsta : 36 Localizare : Cluj/Resita Karma : Spam Warn : Warm pentru nerespectarea regulilor : Data de inscriere : 16/08/2008
| Subiect: hello guys ^_^ Sam Aug 16, 2008 1:46 pm | |
| well hello hello hello...
eu sunt Mina... dar probabil toti ma stiti de pe nma (cred)
sunt asha happy ca in sfarsit sut si eu printre primii useri :cheers:
well sa speram ca digimon va creste mare si frumos... :D yep yep :D
see ya around :D | |
|
Kid Fresh
Numarul mesajelor : 48 Varsta : 34 Localizare : Iasi Karma : Spam Warn : Warm pentru nerespectarea regulilor : Data de inscriere : 15/08/2008
| Subiect: Re: hello guys ^_^ Sam Aug 16, 2008 1:51 pm | |
| Tot ce ai spos Mina asa sa fie...si ati inchei replica cu "Amin" :lol: Welcome here si aja speram si noi si facem o comunitate mare si prietenoasa ;) Nare rost sati spon read the rules k le stii deja care sunt...Have fun...;) :twisted: | |
|
kaname_anna Moderator
Numarul mesajelor : 72 Varsta : 31 Localizare : Roamina,Bucuresti Karma : Spam Warn : Warm pentru nerespectarea regulilor : Data de inscriere : 14/08/2008
| Subiect: Re: hello guys ^_^ Sam Aug 16, 2008 2:33 pm | |
| Salut Mina-san >:D< >:D< >:D< .,.,.,., shi bine ai venit pe Digimon Romania :D .,.,.,., Ma bucur ca ai ales sa ni te alaturi :D ,.,.,. shi incearca sa te distrezi :D ,.,.,. uita de problemele pe care le ai pe alte forumuri :D Pana atunki te las cu traditionaulul >:D< Happy posting and NO SPAM
Pss.,.,.,Era sa uit de intrebari =))... 1. Ce muzica asculti ? 2. De unde esti ? 3. Care sunt hobby-urile tale ? :D | |
|
Mina Fresh
Numarul mesajelor : 42 Varsta : 36 Localizare : Cluj/Resita Karma : Spam Warn : Warm pentru nerespectarea regulilor : Data de inscriere : 16/08/2008
| Subiect: Re: hello guys ^_^ Sam Aug 16, 2008 3:10 pm | |
| baka me... am uitat sa dau si niste date despre mine... am uitat sa dau niste date despre mine...
ok... pai am 19 si sunt din Resita... majoritatea timpului locuiesc in Cluj pentru ca acolo sunt la faculta...
imi place sa desenez... calatoresc destul de mult in general... :D
muzica... hmm :roll: well nu sunt cea mai pretentioasa persoana... dar prefer rock drum&base si hip hop...
altceva ce sa mai zic... sunt o persoana calma care nui place sa se certe... i wanna a peaceful world :lol: ok ok deja o iau razna :)))
in fine sper sa fie destul... daca mai aveti intrebari... :D
bye bye :sunny: | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: hello guys ^_^ | |
| |
|