Digimon :: Romania
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Digimon :: Romania

Primul Site Digimon din Romania

AcasaAcasa  HomeHome  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Concurs De Semnaturi Prima Editie *Inscrierea*

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
HinataDya
Moderator
Moderator
HinataDya

feminin
Numarul mesajelor : 43
Varsta : 29
Localizare : Cluj
Concurs De Semnaturi Prima Editie *Inscrierea* Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Concurs De Semnaturi Prima Editie *Inscrierea* Right_bar_bleue

Spam Warn :
Concurs De Semnaturi Prima Editie *Inscrierea* Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Concurs De Semnaturi Prima Editie *Inscrierea* Right_bar_bleue

Warm pentru nerespectarea regulilor :

Data de inscriere : 04/09/2008

Concurs De Semnaturi Prima Editie *Inscrierea* Empty
MesajSubiect: Concurs De Semnaturi Prima Editie *Inscrierea*   Concurs De Semnaturi Prima Editie *Inscrierea* EmptySam Oct 11, 2008 9:34 pm

Well,nu s-a mai facut un concurs de mult asa ca... de ce sa nu incerc ? :))

Inscrierile incep azi,in data de 11 Octombrie 2008, si se vor incheia in data de 20 Octombrie 2008

Tema : Tristete/Inocenta

Micile reguli :
- Toti membbrii au voie sa participe la acest concurs.
- Inscrierea se va face,postand la acest topic. Scrieti un post de genul : " As vrea sa ma inscriu in acest concurs de sig-uri"
- Semnaturile au voie sa fie din orice anime,dar ATENTIE:DOAR ANIME-URI!
- Semnatura nu are voie sa fie mai mare de 500x500,asa incat sa nu deformeze pagina.
- Semnatura sa fie facuta de voi! Semnaturile furate,vor fi scoase din concurs.

Well,o sa particip si eu cu semnatura mea .

Va astept!
Sus In jos
iVeemon
Fresh
Fresh
iVeemon

masculin
Numarul mesajelor : 59
Varsta : 28
Localizare : Digital World

Spam Warn :

Warm pentru nerespectarea regulilor :

Pet : Concurs De Semnaturi Prima Editie *Inscrierea* Dorumonsitting2
Data de inscriere : 14/08/2008

Concurs De Semnaturi Prima Editie *Inscrierea* Empty
MesajSubiect: Re: Concurs De Semnaturi Prima Editie *Inscrierea*   Concurs De Semnaturi Prima Editie *Inscrierea* EmptyMar Oct 14, 2008 9:48 am

Si eu. Poi acu is in Belgia. Knd ajung in Romania o sa fac Sigul. Sper ajung la timp insa special am sa prelungesc timpul, nu doar pentru mine ci si pentru cei care au scoala si nu pot face sigurile la timp. Timpul prelungit pana pa 22.
Peace ~7~

Edit: TOPIC CLOSED. TOPICUL D VOTARE APARE IN CURAND ~9~
Sus In jos
https://digimon.forumgratuit.ro

Concurs De Semnaturi Prima Editie *Inscrierea*
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Concurs de avatare Prima Editie*Inscrierea*
» Concurs de avatare Prima editie *Votarea*

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum