Digimon :: Romania
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Digimon :: Romania

Primul Site Digimon din Romania

AcasaAcasa  HomeHome  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Hy...si mortilor si viilor

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
Lina Inverse
Digi-Egg
Digi-Egg
Lina Inverse

feminin
Numarul mesajelor : 10
Varsta : 32
Localizare : Zephilia
Hy...si mortilor si viilor Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Hy...si mortilor si viilor Right_bar_bleue

Spam Warn :
Hy...si mortilor si viilor Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Hy...si mortilor si viilor Right_bar_bleue

Warm pentru nerespectarea regulilor :

Data de inscriere : 29/08/2008

Hy...si mortilor si viilor Empty
MesajSubiect: Hy...si mortilor si viilor   Hy...si mortilor si viilor EmptyVin Aug 29, 2008 3:11 pm

Salut. Ma scuzati dar nu dau numele real...oricum, cei mai multi ma stiti ca Lina de pe Magic Night...am 16 ani , am parul saten da vreau sa ma vopsesc roscata (cred ca se stie de ce), sunt o fire sfanta in fata profilor dar scapata de la nebuni in pauze si casa...ascult orice fel de muzica mai putin manele (iubesc
muzica japoneza si melodiile lui Within Temptation), sunt o mare fana Harry Potter si iubesc mult animalele. Idolul meu a fost Steve Irwin (vanatorul de crocodili) si de la el mi-a venit ideea sa ma fac medic veterinar. Daca nu se poate, as vrea sa lucrez ca voluntara la o organizatie de salvare a animalelor.
asa...anime-uri imi plac: Slayers, Inuyasha, Kiddy Grade, El Hazard Ginga Densetsu Weed/Gin, Yu Yu Hakusho, FullMetal Panic/ Alchimist, Pokemon, Digimon
inca ceva...am o pasiune ciudata pentru mortaciuni X__X
hai ca v-am povestit toata viata mea...daca aveti intrebari le astept si ma bucur sa va cunosc...
Sus In jos
http://www.magicnight.rpgdynasty.net
Shinamori
In-traing
In-traing
Shinamori

Numarul mesajelor : 61

Spam Warn :

Data de inscriere : 29/08/2008

MesajSubiect: Re: Hy...si mortilor si viilor   Hy...si mortilor si viilor EmptyVin Aug 29, 2008 3:13 pm

Se putea sa nu apari si tu pe aici?Welcome and happy posting!!Intrebari nu am ca te cunosc..(cine ma dispera pe mine zi ce zi cu slayers si mortaciuni?)
Sus In jos
Kid
Fresh
Fresh
Kid

masculin
Numarul mesajelor : 48
Varsta : 34
Localizare : Iasi

Spam Warn :
Hy...si mortilor si viilor Left_bar_bleue1 / 1001 / 100Hy...si mortilor si viilor Right_bar_bleue

Data de inscriere : 15/08/2008

MesajSubiect: Re: Hy...si mortilor si viilor   Hy...si mortilor si viilor EmptyLun Sept 01, 2008 12:45 pm

Elloz...Welcome...hmmmm...mortaciuni? Ami aduci aminte de o persoana de pe NMA :)) ehhh whatever...deci Happy Posting and NO SPAM...desi is a little bit quiet :lol!:
Sus In jos
kaname_anna
Moderator
Moderator
kaname_anna

feminin
Numarul mesajelor : 72
Varsta : 31
Localizare : Roamina,Bucuresti

Spam Warn :

Data de inscriere : 14/08/2008

MesajSubiect: Re: Hy...si mortilor si viilor   Hy...si mortilor si viilor EmptyDum Noi 02, 2008 12:44 pm

Salut Lina :D .... da se pare ca tu adori animeul cu mikutza vrajitoare :D ~3~ ~7~ ma bucur ca iti place :D .... shi ma bucur ca ai ales sa fi membru digimon romania .. poate ca este mai gol el acum :)) ~8~ ~16~ dar cu timpul o sa se aglomereze shi v-a fi multa distractie :D , sa nuh ne facem griji .. eu cel putin am mare incredere in admini shi moderatori :X .... o intrebare insa inainte de final :)) ... dc iti plac mortii ? ~13~ ~15~ ~2~ ~17~ ~27~ [( invazie de emoticoane )] =))
Sus In jos
https://digimon.forumgratuit.ro/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Hy...si mortilor si viilor   Hy...si mortilor si viilor Empty

Sus In jos

Hy...si mortilor si viilor
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Digimon :: Romania :: Wellcome :: Membri noi-
Mergi direct la: