Digimon :: Romania
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Digimon :: Romania

Primul Site Digimon din Romania

AcasaAcasa  HomeHome  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Regulament pentru ''regizori'' și criticanți

In jos 
AutorMesaj
kaname_anna
Moderator
Moderator
kaname_anna

feminin
Numarul mesajelor : 72
Varsta : 31
Localizare : Roamina,Bucuresti
Regulament pentru ''regizori'' și criticanți Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Regulament pentru ''regizori'' și criticanți Right_bar_bleue

Spam Warn :
Regulament pentru ''regizori'' și criticanți Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Regulament pentru ''regizori'' și criticanți Right_bar_bleue

Warm pentru nerespectarea regulilor :

Data de inscriere : 14/08/2008

Regulament pentru ''regizori'' și criticanți Empty
MesajSubiect: Regulament pentru ''regizori'' și criticanți   Regulament pentru ''regizori'' și criticanți EmptySam Aug 16, 2008 8:52 pm

După cum v-am obișnuit cu regulile mele stresante.

Reguli pentru mici regizori :

1. Clar fără AMV-uri furate de la alți useri sau de pe alte site-uri ( youtube , veoh..deși aici nu mai este cazul...) , prind vrun AMV furat ... clar și fără discuție un warn .
2. Pune-ți AMV-urile , toate, într-un post , să nu văd un post pentru fiecare AMV.
3. Nu vă luați de userii care doar încearcă să își facă meseria :lol: și să critice AMV-ul după reguliile mele trăznite .

Reguli pentru critici :

1. Cum v-am obișnuit ... fără înjurături sau jigniri la adresa celui care face AMV-urile.
2. Dacă vi se pare că AMV-ul este furat veniți cu dovezi clare.
3. Să nu văd '' Frumos...ce sa zic '' .
- Asta e Spam curat .
- Trebuie să argumentați , dacă nu sunteți în stare să o faceți stați în banca voastră.
4. Nu postați AMV-urile voastre pe topicul unui alt user .
Sus In jos
https://digimon.forumgratuit.ro/

Regulament pentru ''regizori'' și criticanți
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Regulament
» Cod pentru afilieri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Digimon :: Romania :: Fan Area :: AMV-
Mergi direct la: