Mina Fresh
Numarul mesajelor : 42 Varsta : 36 Localizare : Cluj/Resita Karma : Spam Warn : Warm pentru nerespectarea regulilor : Data de inscriere : 16/08/2008
| Subiect: desene de Mina ^_^ Sam Aug 16, 2008 2:51 pm | |
| | |
|
kaname_anna Moderator
Numarul mesajelor : 72 Varsta : 31 Localizare : Roamina,Bucuresti Karma : Spam Warn : Warm pentru nerespectarea regulilor : Data de inscriere : 14/08/2008
| Subiect: Re: desene de Mina ^_^ Sam Aug 16, 2008 3:38 pm | |
| Thu..vrei critici ? O_o' .,.,.,. sunt superbe toate :D
Dar acum chiar treb sa le critic :lol:
1.(portret) Destul de reusit dar la portrete imi pare rau s-o zic dar mai ai un pik de lucrat :D , sa le faci sa arate cat mai realte 2. ( Eye) .. omg 0_o ' pare atat de real , dar daka nu ar fi in natura statica , adik daka i-ai da niste culori ar fi superb :D 3. (couple) Asta nu i-am gasit nici o greseala shi cat m-am uitat =)).,.,. FELICITARI :D 4.(a warior girl) este foarte reusit shi acesta :D dar nuh inteleg ce sunt cu foiile? ai desenat pe 2 foi ? =_= :?: Dar asta nu e asa important :D .. il face shi mai dragut o singura greseluta .,.,. la sabia aceea mare .,.,. trebuie sa dai un contur cat mai drept shi sigur :D asa pare indoita shi subtire ca de hartie 5. ( Love .,., Love.,.,Love) Cat ador imaginea asta :X:X:X..mai ales sa tachinez o anumita persoana cu ea :twisted: Greselii :-?...Fata baiatului :-?..parca e prea scurta :| 6.(portret) Hmm...la portrete am zis ca mai ai de lucrat :-?..cred ca i-ai facut un pik prea negre buzele fetei 7. (Love again) La baiat .. unde este acel gol de la bretom trebuia sa apesi mult mai mult .,.,. adik trebuia sa dai o umbra foarte inchisa ; ))..inrest e bine 8.(Hina & Sasu) Hinata este superba :D seamana foarte bine insa Sasuke :-S...Trebuia sa dai forma la par in spate nuh s-o lasi asa sa dea senzatia ca are parul cat cel al Hinatei :lol: ,.,. Iar fata :-? mai exact nasul :| .. e un pik mai ciudat :| 9.(portret) Hmm..asta pare destul de reusit :D Dar nasul ste cam ciudat :| 10. Pai am vazut cateva poze cu u pe un site anume prefer sa nu dau numel, dar cred ca sti la care ma refer , Hmm...shi comparand cu pozele de acolo , semeni ; )) sper nuh te stiu prea bine ; ))
Dupa cum ti-am mai zis .. Esti foarte talentata :D shi astept cu nerabdare noi desene sa le comentez :D | |
|
Shinamori In-traing
Numarul mesajelor : 61 Karma : Spam Warn : Warm pentru nerespectarea regulilor : Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: desene de Mina ^_^ Sam Aug 30, 2008 10:02 pm | |
| Scuze dar nu o sa critic fiecare poza imparte ca si kaname_anna..mey ai talent,sincer nu mint.Chiar desenezi superb..toate pozele mi-au palcut.Fata de mine..desenezi superb.Eu daca inerc sa fac un cap..iese o para.Nu sunt nici experta la desen ca sa pot sa iti zic daca sunt perfecte sau nu desenele..dar eu zic ca desenezi superb.Spor in continuare la desenat!! | |
|
Mina Fresh
Numarul mesajelor : 42 Varsta : 36 Localizare : Cluj/Resita Karma : Spam Warn : Warm pentru nerespectarea regulilor : Data de inscriere : 16/08/2008
| Subiect: Re: desene de Mina ^_^ Mier Sept 03, 2008 6:06 pm | |
| well... what can i say... 10x...
desi inca nu desenez chiar asha superb...
zici ca u daca faci un cap iti iese o para? hmmm... :-/ daca vrei sa iti dau niste sfaturi i'm here :D
noi desene momentan nu pun ptr ca sunt plecata si nam unde sami scanez desenele... am sa pun ceva desene cand ma intorc (sper :)) )
see ya :d | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: desene de Mina ^_^ | |
| |
|